Teljesen felszerelt, igényesen kialakított, panorámás oktató terem bérelhető a nyugati téren.

Ismerjen meg minket

Honlapkészítés Debrecenben

Számos olyan szolgáltatás létezik, amit csak akkor lehet kiválóan és sikeresen értékesíteni, hogyha annak tálalása minőségi. Ennek eredményeképpen a Webcorp International kft. fő tevékenységi körei közé tartozik a professzionális honlapkészítés Debrecenben. Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy rengeteg honlap van a világhálón, de a minőségi honlapok száma sajnos elenyésző. Debrecen frekventált helyén megtalálható és könnyen megközelíthető irodából dolgozunk, amely minden ügyfelünk számára kényelmet biztosít.

A Nyugati Oktatási Központ elvárásai alapján úgy készítettük el honlapjukat, hogy az megfeleljen a mai webdizájn trendeknek, megbízható, átlátható, könnyen kezelhető, mobiltelefonok és asztali számítógépek képernyőire optimalizált legyen. Ezenkívül komoly szerepet kapott a Nyugati Oktatási Központ főbb tevékenységeinek kiemelése és annak kényelmes tálalása a potenciális ügyfelei felé. Ennek okán minden honlap látogató azonnal megérti, hogy miről szól a honlap és 2-3 kattintás alatt a honlap bármely pontjára eljuthat: az ajánlattól egészen az ajánlat kéréséig. A webergonómiai irányelvek betartásával a könnyű navigálást és a megfelelő tartalmi struktúra felépítést maximalizáltuk, a honlapkészítés során. A honlapkészítésnél felmerülő részfeladatok sikeressége jelenti a teljes honlapkészítés életképességét. Ezért csak olyan szakemberek érdemes választani a honlapkészítésre, akik már több éves tapasztalattal rendelkeznek.

A Nyugati Oktatási Központ elégedettsége bizonyítja, hogy a Webcorp International kft. megállja a helyét a debreceni honlapkészítő cégek között. Ügyfelünk elsődleges célja volt, hogy az üzleti célja minél hamarabb teljesülni tudjanak, valamint egy könnyen kezelhető és szerkeszthető honlapot tudjon átvenni cégünktől. Ennek orvoslására a WordPress tartalomkezelő rendszert választottuk, amely kiválóan segíti a honlapkészítés során előforduló részmunkafolyamatok előrehaladását, valamint minden ember számára könnyedén használható.